091 551 72 00 tenisklub.vizi@gmail.com

umag-tennis-academy_6

Osnivač kluba je Marko Vižintin,  dipl. profesor kineziologije i trener tenisa, koji je nakon završenog Kineziološkog fakulteta – Sveučilišta u Zagrebu te nakon 7 godina rada u tenis školama te tenis akademiji u Umagu  odlučio osnovati svoj klub.

Tenis klub Viži raspolaže terenima na Zagrebačkom velesajmu za zimsku sezonu te terenima na Laništu za proljetnu sezonu. Klub ima programe prilagođene za sve uzraste te za sve profile polaznika od polaznika koji žele naučiti osnove tehnike igranja tenisa do polaznika koji žele usavršiti/nadopuniti svoju tehniku igranja tenisa. Klub je posebno orijentiran na rad sa djecom, koje posebnim pristupom kroz igru i zabavu uči tenis te ih istovremeno izgrađuje kao osobu na fizičkom i mentalnom planu učeći ih disciplini. Na taj način se djeci također poboljšava koncentracija i kondicija. Polaznicima su još na raspolaganju programi koji obuhvaćaju kondicijske treninge ovisno o individualnim željama i svrsi.

Klub također nudi dodatne usluge škole skijanja u zimskoj sezoni.

Cilj Tenis kluba Viži  je kvalitetan i uspješan klub koji ispunjava sve zahtjeve i potrebe korisnika na ugodan, brz i efikasan način te vrhunskim sportskim programom i uslugom poboljšati kvalitetu života i zadovoljstvo svojih polaznika.

Ciljevi u budućnosti su korak po korak stvoriti što više zadovoljnih korisnika škole kako rekreativaca tako i natjecatelja. Također su planu  organizirani tenis kampovi za vrijeme ljetnih školskih praznika u Umagu te organizirani izleti na tenis turnire a u zimskoj sezoni organizirana skijanja.